(απαραίτητο για την ψηφοφορία των ταινιών)
(απαραίτητο για το σχολιασμό των ταινιών)

Στατιστικά

  • Σύνολο μελών: 6615

Τυχαίες ταινίες

2. Αφιέρωμα στον σκηνοθέτη Δημήτρη Κουτσιαμπασάκο

Μπορείτε να δείτε συνολικά το έργο του Δημήτρη Κουτσιαμπασάκου στην προσωπική του σελίδα στο Vimeo εδώ: https://vimeo.com/user9082346

Ένας από τους πλέον σημαντικούς δημιουργούς στην ελληνική κινηματογραφική ταινία μικρού μήκους είναι ο Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος, που φιλοξενούμε εδώ στο shortfromthepast. Μπορείτε να δείτε τις ταινίες του και να πληροφορηθείτε όλα όσα τις αφορούν. 

Ο Δημήτρης Κουτσιαμπασάκος γεννήθηκε το 1967. Το διάστημα μεταξύ 1984-1986  συμμετέχει ως ηθοποιός στην Θεατρική Λέσχη Βόλου.  Το 1988, για ένα χρόνο, κάνει εντατικά μαθήματα ρωσικών στο Πανεπιστήμιο Λομονόσοφ της Μόσχας. Το 1989, κατόπιν εξετάσεων, γίνεται δεκτός στο τμήμα σκηνοθεσίας του Πανρωσικού Ινστιτούτου  Κινηματογράφου της Μόσχας (V.G.I.K). Αποφοιτά με άριστα το 1994 (πτυχίο σκηνοθεσίας κινηματογράφου και τηλεόρασης, Master of Fine Arts).
Από το 2004 μέχρι το 2007 διετέλεσε διδάσκων καθηγητής (407/1980), στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου, στο Τμήμα Πολιτισμικής Τεχνολογίας και Επικοινωνίας.
Από το 2009 είναι διδάσκων καθηγητής (407/1980), στο Τμήμα Κινηματογράφου του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Παράλληλα διδάσκει το μάθημα Υποκριτική στον Κινηματογράφο σε διάφορες δραματικές σχολές. Ταινίες του έχουν βραβευτεί στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

Κάντε, λοιπόν, κλικ στις ταινίες του και απολαύστε τις σημαντικές και πάρα πολύ ωραίες ταινίες του Δημήτρη.