(απαραίτητο για την ψηφοφορία των ταινιών)
(απαραίτητο για το σχολιασμό των ταινιών)

Στατιστικά

  • Σύνολο μελών: 6480

Τυχαίες ταινίες

Βαγγέλης Κοτρώνης

Flash

Έτος:
1984
 Συνεργάτες

Το μοναδικό διαδικτυακό φεστιβάλ ψηφιακού κινηματογράφου μικρού μήκους ταινιών στηρίζει το short from the past και θεωρεί πώς τέτοιες ενέργειες μόνο πρός όφελος είναι για την μικρού μήκους ταινία στήν Ελλάδα. Η η ταινία της εβδομάδος στο bigbang, η ατζέντα των μελών του bigbang, καθώς και η ηλεκτρονική εφημερίδα του shortfilm θα είναι στη διάθεση του shortfromthepast για κάθε δυνατή προβολή του. Ετσι κι αλλοιώς τα τρία site της t-short (shortfilm, bigbang, shortfromthepast) είναι δεμένο "τρίπτυχο" για την μικρού μήκους ταινία.


Οι συνεργάτες της t-shOrt, αγαπούν την μικρού μήκους ταινία. Εχουν γνώση και εμπειρία και σε κάθε περίπτωση κάνουν το καλύτερο δυνατό. Η Ερικα Κούκουνα με μεταπτυχιακά στην ιστορία του κινηματογράφου και ειδίκευση στο ευρωπαϊκό σινεμά, η Ελενα Καζαντζίδη σκηνοθέτιδα με 4 μικρού μήκους ταινίες και ο Γιώργος Πιτσάκης σκηνοθέτης και θεωρητικός κινηματογράφου, είχαν στενή επαφή και σχέση με το υλικό και την πιστοποίηση των δεδομένων τους. Επίσης ο Μιχάλης Τοπκαράς έχοντας απο κοντά το site, ακούραστος administrator.

Ο Αντώνης Λιβιεράτος, απο τους καλύτερους μουσικούς που διαθέτουμε, έγραψε μουσική (πέρα από την δισκογραφία του) για πολλές μικρού μήκους ταινίες αλλά και για τα site της t-short (www.shortfilm.gr, www.t-short.gr). Στο site shortfromthepast, η μουσική του είναι δυνατή και ουσιαστική και δυναμώνει την εικόνα στο μικρό intro της εισόδου. Τον ευχαριστούμε πολύ γιατί ντύνει όχι μόνο τις εικόνες των ταινιών μας αλλά και την internetική εργασία μας. Συνεργάτης του στη μουσική, ο φίλος καλλιτέχνης Γιάννης Νικολάου.